FEDERER PROMENIO PLOČU: Novak je među najboljima svih vremena

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEDERER PROMENIO PLOČU: Novak je među najboljima svih vremena

Vlasnik 17 gren slem titula objasnio zašto je srpski teniser već sada veoma visoko plasiran na listi najboljih igrača svih vremena

Švajcarski teniser Rodžer Federer menja mišljenje kako vetar duva. Tako s vremena na vreme "isproziva" Novaka Đokovića, a onda ga hvali. Federer je trenutno u fazi da hvali prvog reketa sveta.

"Novak se već visoko kotira >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na listi najboljih tenisera svih vremena. Doduše, nema toliko gren slem titula, ali ima mnogo trofeja sa Masters turnira. Takođe, pred njim je još dosta vremena", rekao je u Parizu vlasnik 17 gren slem pehara i dodao:

"Ne znam zašto se uopšte stalno potencira ko je najbolji svih vremena. Vremena se menjaju, a sa njima i pravila".

Švajcarac je zatim nastavio priču o Đokoviću:

"Ima sjajan skor sa igračima iz TOP 10, uspeo je da izbegne povrede i sve to ga pozicionira vrlo visoko na listi već sada. Definitivno je u poslednje tri, četiri godine dosta napredovao“.

Na pitanje da li bi Novaka uvrstio među pet ili u deset najboljih, Federer je odgovorio:

"Ne bih da odgovaram na to kako ne bih uvredio ostale velike igrače".

Federer je danas na Rolan Garosu savladao Damira Džumhura 6:4, 6:3, 6:2 i prošao u osminu finala.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.