Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEDERER NAKON POVLAČENJA: Nije smak sveta…

Treći teniser sveta, Švajcarac Rodžer Federer, bio je vidno razočaran na konferenciji za medije na kojoj je saopštio da odustaje od turnira u Madridu.


Na početku konferencije, Federer je istakao da je ovo “stara povreda”:
– Već sam imao ovakvu povredu nekoliko puta, tako da nije ništa novo. I ok sam sa tim, bar znam šta je u pitanju, rekao je Švajcarac.
Federer je u subotu održao trening u subotu na kom je izgledao dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali je potom otkazao pojavljivanje pred medijima zakazano za nedelju, nakon čega se nije vraćao na teren.
ATP MADRID: Federer se povukao sa turnira (FOTO)

Federer je do sad igrao na samo tri turnira ove sezone, dok je tri meseca pauzirao nakon operacije kolena po završetku Australijan Opena.
– Radije ću igrati na sigurno i spremiti se za Rim. Ako ne uspem, nije kraj sveta, ali se nadam da ću igrati tamo, zaključio je Federer.
VELIKA ČAST: Đoković u društvu Džordana, Pelea, Krojfa, Maradone, Šumahera… (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.