Džordan gledao impresioniranog Federera i njegove patike!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan gledao impresioniranog Federera i njegove patike!

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Majkl Džordan gledao je danas u Njujorku meč Rodžera Federera na Otvorenom prvenstvu SAD, a švajcarski teniser je novinarima ispričao koliko ga ceni.

Uživao u igri Federera: Majkl Džordan

 

Džordan je ranije rekao da voli da gleda Federera i da je njegov veliki navijač. Dvojica velikana sarađuju i poslovno, pošto Federer na ovom Ju-Es >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Openu nosi prilagođen model patika Er Džordan 3, na kojima se nalazi i znak "RF".

"Pratio sam Rodžerovu karijeru i veliki sam navijač već neko vreme. Apsolundo mislim da bi ovo mogla da bude jedinstvena i posebna saradnja. Čim sam čuo da Rodžer želi da patika bude napravljena po uzoru na Džordan 3, pristao sam", rekao je Džordan.

 

Legendarni košarkaš je kazao da mu se svidelo i kako se Federer kretao po terenu.

"Lepo je to čuti, nisam znao da je išta komentarisao. Mislim, pre svega sam srećan što je ušao malo u svet tenisa, a to što sam ja lik u celoj toj predstavi je nekako 'kul'. Ta saradnja mi mnogo znači, moram da priznam", rekao je Federer novinarima.

 

Švajcarac je u prvom kolu pobedio Australijanca Marinka Matoševića u tri seta, 6:3, 6:4, 7:6. Federer je pre meča otvorio nalog na društvenoj mreži Instagram, na kojoj se postavljaju fotografije. Njegov prvi upis je zajednička fotografija sa Džordanom, ispod koje je napisao: "Počastvovan sam što sam upoznao jednog od mojih idola iz detinjstva".

"On je jedan od ljudi koji su se najbolje i najlakše kretali u sportu. Mnogo mi znači kad mi neko takav da takav kompliment. Upoznao sam ga juče i to mi mnogo znači. Poslednja 24 sata su bila nekako posebna", rekao je Federer.

 

Ovaj 33-godišnji teniser osvojio je u karijeri rekordnih 17 grend slem titula, dok je Džordan šest puta bio šampion u NBA ligi.

"Najviše kod njega me impresionirala njegova istrajnost, način na koji je sve delovalo lako kad on to radi, njegova želja za pobedom, da bude najbolji, da daje rezultate pod pritiskom, što je bio zvezda u timskom sportu, što je toliko dugo nosio svoj tim", odgovorio je u dahu Federer.

 

"Toliko je mnogo stvari koje je radio dobro i stvarno je lepo predstavljao sport. Zato je postao moj idol. Tokom razgovora je želeo da zna i neke stvari o tenisu, kako se pripremam, koliko igram, šta je sledeće i tako to. Razmenili smo poglede na svoje sportove", rekao je Federer.

 
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Džordan gledao Federera kako igra u "džordankama"!

Izvor: RTS, 27.Avg.2014

Verovatno najbolji košarkaš svih vremena, Majkl Džordan, gledao je u Njujorku meč Rodžera Federera na Otvorenom prvenstvu SAD koji je odigrao u "er džordan" patikama, a švajcarski teniser je ispričao novinarima koliko ga poštuje i koliko mu je drago što ga je konačno i upoznao. ..Legendarni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.