Dezinformacija koja je uzdrmala svet: Federer kritično posle saobraćajne nesreće

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dezinformacija koja je uzdrmala svet: Federer kritično posle saobraćajne nesreće

U današnje vreme kada bilo ko može da postavi na internet bilo šta dešava se da pojedini mediji nasednu na razne dezinformacije koje se pojave na mreži.

Tako je portal NetLiveMedia u četvrtak objavio da je bivši teniski broj jedan Rodžer Federer u Španiji doživeo saobraćajnu nesreću i da se nalazi u životnoj opasnosti.

Pored fotografije za koju se tvrdilo da je snimljena na licu mesta pisalo je da je Švajcarac u ranim jutarnjim satima, vraćajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se sa prijateljima sa zabave, doživeo nesreću u Madridu.

Navijači švajcarskog tenisera u neverici su delili ovu “vest” da bi se na kraju ispostavilo da se radi o lažnoj informaciji i da je fotografija koja je objavljena snimljena pre dve godine u Singapuru.

federer accident is a hoax. The photo of the car is from an accident on Singapore highway in 2014. pic.twitter.com/s9VJzOKdkS— Jiffy Joseph (@JiffyJoseph) October 20, 2016
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Udarna vest: Nakon saobraćajne nesreće Rodžer Federer u teškom stanju

Izvor: Story, 21.Okt.2016, 17:26

Slavni teniser Rodžer Federer je u teškom stanju posle saobraćajne nesreće koja se desila u Madridu u Španiji, javili su neki svetski mediji.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.