Da li će se Federer posle sramnog poraza od Francuza žaliti na bol u leđima?

Izvor: Telegraf.rs, 21.Nov.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će se Federer posle sramnog poraza od Francuza žaliti na bol u leđima?

Gael Mofis je počistio Švajcarca u drugom meču finala Dejvis Kupa sa 6:1, 6:4, 6:3, čime je posle prvog dana izjednačio rezultat na 1:1

Rodžer Federer je prošlog vikenda predao Novaku Đokoviću meč finala završnog Mastersa u Londonu, zbog bolova u leđima, a sva je prilika da je to učinio kako bi se što bolje pripremio za meč finala Dejvis kupa protiv Francuske!

Ipak, nije u dovoljnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << meri uspeo da se spremi, jer ga je u drugom meču dana počistio Gael Monfis sa 6:1, 6:4, 6:3, čime je posle prvog dana izjednačio rezultat na 1:1!

Foto: AP/Tanjug

Pitanje je da li će Rodžer kao razloge poraza navesti bolove u leđima kao i da li će u naredna dva dana biti spreman da pomogne Švajcarcima da stignu do Salatare, koja je jedan od retkih trofeja koji mu nedostaju.

Foto: AP/Tanjug

U prvom meču dana Sten Vavrinka pobedio je Žoa Vilfreda Congu sa 6:1, 3:6, 6:3, 6:2.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.