DK: Federer i Vavrinka igraju kao da nisu u svađi

Izvor: Sportal.rs, 22.Nov.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DK: Federer i Vavrinka igraju kao da nisu u svađi

Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka pobedili su Žulijena Benetoa i Rišara Gaskea sa 3:0 po setovima 6:3, 7:5, 6:4 u dubl meču finala Dejvis kupa. Švajcarci sada imaju prednost od 2:1 pored duele koji ih očekuju u nedelju.

Trećeg dana takmičenja prvi na teren će izaći Federer i Žo-Vilfred Conga, dok bi u eventualnom petom meču igrali Vavrinka i Gael Monfis. Kako su dva najbolja švajcarska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << tenisera odigrala meč protiv francuskog dubla niko ne bi mogao da kaže da su u svađi. Razmirice su očigledne ostavili iza sebe zarad reprezentacije.

U prvom setu su Federer i Vavrinka imali dve vezane brejk lopte u šestom gemu, drugi su realizovali, poveli 4:2 i rutinski priveli set kraju. U drugom smo vodeli jači otpor francuskih igrača. Beneto i Gakse su imali pet brejk lopti, ali su svaku prokockali, dok su Švajcarci treću brejk loptu u setu pretvorili prvo u vođstvo, a potom u novi set i prednost od 2:0.

U trećem su Francuzi ponovo ispustili 40:0 i dva brejka, rivali bili strpljivi, sačekali sviju šansu i kaznili za propuštene prilike. Domaćini su spasili prvu meč loptu, ali ne i drugu nakon  dva sata i 13 minuta igre.

(Foto: Beta/AP/Christophe Ena)
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžer i Vavrinka prevazišli probleme, Švajcarska na poen od trofeja Dejvis kupa!

Izvor: Blic, 22.Nov.2014

Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka doneli su drugi poen teniskoj reprezentaciji Švajcarske u finalu Dejvis kupa protiv Francuske pošto su u dubl konkurenciji bili bolji od Žilijana Benetoa i Rišara Gaskea sa 6:3, 7:5, 6:4...Izgleda da su problemi koji su nastali na završnom mastersu u Londonu...

Nastavak na Blic...

Rodžer: Uvek zadovoljstvo sa Stanom

Izvor: B92, 22.Nov.2014

Švajcarski teniseri Rodžer Federer i Stan Vavrinka bili su presrećni posle pobede u dubl meču, u okviru finala Dejvis kupa sa Francuskom...Federer i Vavrinka pobedili su Žulijena Benetoa i Rišara Gaskea rezultatom 6:3, 7:5, 6:4 i sada imaju meč loptu pred nedeljne mečeve...Posle dva dana Švajcarska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.