ČUDESNI Rodžer Federer! Nova titula!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2017, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDESNI Rodžer Federer! Nova titula!

Najtrofejniji teniser sveta nastavlja sa izvanrednim igrama ove sezone.

Posle trijumfa na Australijan Openu, nije se dugo čekalo na novu titulu 35-godišnjeg Švajcarca, legendarnog Rodžera Federera!

On je večeras u finalu Indijan Velsa savladao zemljaka Stanislasa Vavrinku i osvojio peti trofej na ovom turniru, čime se izjednačio sa Novakom Đokovićem.

Federer je slavio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2:0, po setovima 6:4 i 7:5, posle jednog sata i 19 minuta igre

U prvom setu se igralo gem za gem, sve do vođstva Federera od 5:4, a onda Rodžer pravi prvi brejk u ovom meču i osvaja prvi set.

Vavrinka je odlično krenuo u drugom setu, poveo je sa 2:0, ali Federer odmah uzvraća sa tri gema u nizu.

Činilo se potom da će ovaj set ući u taj-brejk, ali Vavrinka posustaje u 12. gemu, što Rodžer koristi i novim brejkom rešava sve dileme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SLAVIO PROTIV SUNARODNIKA: Federer osvojio titulu u Indijan Velsu

Izvor: Kurir, 20.Mar.2017

...Federeru je tako posle sat i 19 minuta igre došao do 90 trofeja u karijeri, 25 masters turnira, a petog u Indijan Velsu, prvog od 2012 godine..Nekada najbolji teniser sveta je u prvom setu do brejka stigao u 10 gemu i tako ga okončao sa 6:4, da bi Vavrinka bolje počeo drugi set, odmah na startu...

Nastavak na Kurir...

Uplakani Vavrinka: Rodžere, ti si šu.ak, ali ok

Izvor: B92, 20.Mar.2017

Stanislas Vavrinka veoma emotivno je doživeo poraz od Rodžera Federera u finalu Indijan Velsa (4:6, 5:7).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.