Agasi: Novaku niko ni blizu, Federer je magičan

Izvor: B92, 22.Jul.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agasi: Novaku niko ni blizu, Federer je magičan

Andre Agasi, nekadašnji prvi igrač sveta i osvajač osam Gren slem titula, rekao je da je Novak Đoković trenutno nedodirljiv.

Agasi je istakao da Đokoviću niko ne može da priđe, iako je srpski teniser neočekivano ispao u trećem kolu Vimbldona.

„Đoković je tu, zaslužuje da bude na prvom mestu. Drugi mu nisu ni blizu, čak ni Endi Mari, uprkos tome što je upravo osvojio Vimbldon“, rekao je Agasi.

On je potom prokomentarisao sve češće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navode da će se Rodžer Federer uskoro penzionisati.

Federer je Federer. On je jedinstven, magičan. Može da se povuče kada god poželi i uvek će biti Federer. Može da odluči bez ikakvog pritiska“, dodao je Amerikanac.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Agasi: Novaku niko ni blizu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2016

Andre Agasi, nekadašnji prvi igrač svijeta i osvajač osam Gren slem titula, rekao je da je Novak Đoković trenutno nedodirljiv...Agasi je istakao da Đokoviću niko ne može da priđe, iako je srpski teniser neočekivano ispao u trećem kolu Vimbldona...„Đoković je tu, zaslužuje da bude na prvom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.