Žena ga izbacila iz stana: Topalko pred razvodom?!

Izvor: Scandal.rs, 13.Feb.2016, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena ga izbacila iz stana: Topalko pred razvodom?!

Pevač Milan Topalović krije da već duže vreme ne živi sa Vesnom i ćerkom Helenom u stanu u Rakovici.

Pevač koji je bio pobednik “Farme” živi u jednom hotelu na Ibarskoj magistrali, pošto ga je supruga Vesna izbacila iz stana. Pevač je pokušao da se saktije maskiravši se kada je naišla novinarska ekipa, ali bezuspešno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << piše Informer.

Milan i Vesna su već imali krizu u braku pre dve godine, kada su mediji pisali da je želela da se razvede od njega jer ju je navodno prevario sa mlađom devojkom. Pevač je i tada živeo u hotelu kod svog prijatelja, ali na kraju je uspeo da se pomiri sa suprugom i vratio se u zajednički stan u Rakovici.

Topalko je i u trenucima kada su on i Vesna bili u najvećoj ljubavi priznao da bračni život nije lak:

U braku je nekad dobro, nekad odlično, a nekad nije dobro. Ne zove se to džabe bračni drug, to ti je najbolji prijatelj ili bar treba da bude“, rekao je u jednom intervjuu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRED RAZVODOM Topalka zena izbacila iz stana

Izvor: medio.rs, 13.Feb.2016

Pevač Milan Topalović krije da već duže vreme ne živi sa Vesnom i ćerkom Helenom u Stanu u Rakovici...Pevač koi je bio pobednik "Farme" živi u jednom hotelu na Ibarskoj magistrali, pošto ga je supruga Vesna izbacila iz stana. Pevač je pokušao da se saktije maskiravši se kada je naišla novinarska...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.