Zavodnica Tijana: Bivši ministar mesecima proganjao silikonsku kraljicu!

Izvor: 011vodič.com, 09.Okt.2015, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavodnica Tijana: Bivši ministar mesecima proganjao silikonsku kraljicu!

Tijana Đuričić ušla je u “Farmu“, a iza sebe ostavila ozbiljan “dosije“ udvarača.
Kako Kurir Stars saznaje, “kraljicu silikona” mesecima je proganjao bivši ministar, koji joj se udvarao na Fejsbuku. Ovaj političar živi u Beogradu, ima ženu i dvoje dece. Redovan je posetilac koncerata, na sva usta hvali svoju suprugu i ističe da je za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << porodica svetinja.
“Ona mu nije dala nikakvog povoda za to i ostala je hladna na njegove poruke. Želeo je da se vide van grada, a na adresu joj je slao ruže i druge poklone. Taj bivši ministar je bio veoma slatkorečiv i prijatan prema njoj. Delio joj je komplimente, obećavao kule i gradove i uveravao je da niko neće saznati za njihovu vezu”, tvrdi dobro obavešteni izvor.
On navodi i da je Tijana jedva uspela da ga se otarasi.
“Iskreno, malo se uplašila. Nije navikla da joj se udvaraju oženjeni stariji muškarci, a ni političari. Bilo joj je i neprijatno zbog poruka i poziva na viđanje jer u javnosti važi za porodičnog čoveka. Nije joj slao poruke nekoliko meseci, pa se nada da je s tim završeno”, zaključuje izvor.

#svet
The post Zavodnica Tijana: Bivši ministar mesecima proganjao silikonsku kraljicu! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.