Zatečena: Cucu upitali koju Šabanovu pesmu najviše voli, ona rekla…

Izvor: Svet, 10.Feb.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatečena: Cucu upitali koju Šabanovu pesmu najviše voli, ona rekla…

Uveliko se odbrojavaju dani do poečtka rijaliti programa “Farma 7”, a kao jedan od učesnika se spominjala Ivona Negovanović Cuca. Ona je javosti postala poznata po aferi koju je imala sa oženjenim pevačem Šabanom Šaulićem.
Cuca je rekla kako se lomi i razmišlja da li će ući na “Farmu 7”, jer tvrdi da nije previše pratila prethodnu “Farmu” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i nije sigurna da li će se snaći na imanju.
“Treba tu biti mnogo jak, ja jesam jaka ali treba se usduiti. Ne plašim se, volim prirodu, gledam što više vremena da provedem u prirodi. Šta znam, možda i uđem”, rekla je Ivona i dodala kako se uvek više družila sa muškarcima jer ne voli ženska tračarenja.
“Ne volim to neko žensko društvo, ne volim te tračeve da se sa ženama prepirem. Meni je najbitnije zdravlje, posao…”, rekla je ona i dodala da je srećno neudata. Tokom emisije u kojoj je Ivona gostovala postavljno joj je pitanje zbog kog joj je bilo po malo neugodno.
Naime, Cuca je trebala da kaže koju Šabanovu pesmu najviše voli.
“Ima dosta ne bih mogla sad da izdvojim nijednu pesmu. Ne dajem odgovore na takva pitanja”, završila je Cuca kojoj je bilo neprijatno, navodi kurir.rs.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zatečena: Cucu upitali koju Šabanovu pesmu najviše voli, ona rekla…

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2016

Uveliko se odbrojavaju dani do poečtka rijaliti programa “Farma 7”, a kao jedan od učesnika se spominjala Ivona Negovanović Cuca. Ona je javosti postala poznata po aferi koju je imala sa oženjenim pevačem Šabanom Šaulićem...Cuca je rekla kako se lomi i razmišlja da li će ući na “Farmu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.