ZORICA OTVORILA DUŠU NA FARMI: Rastužiće vas pevačicina tužna sudbina!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORICA OTVORILA DUŠU NA FARMI: Rastužiće vas pevačicina tužna sudbina!

Zorica Marković na imanju u Lisović otkrila je farmerima svoju tužnu sudbinu koju je doživela dok je bila trudna sa svojim sinom Batom.

"Braca je bio više od četiri kilograma, ali imala sam dvojajčane blizance. Samo iznenada sam u petom mesecu, prokrvarila, uplašila sam se da sam izgubila bebu, a onda mi je doktor rekao da sam izgubila blizanca. On je bio manji, pa se nije video na ultrazvuku", poverila se Markovićeva farmerima.

"Ako nije nešto bilo u redu bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << što je plod otišao", zaključila je pevačica, koja je rekla da je ona veliki baksuz i da će od milion ljudi nju desiti nešto neverovatno.

"Kada sam imala devet godina, otišla sam na operaciju slepog creva i doktor je zaboravio makaze. Bila sma mu prvi pacijent i kao eksperiment. Kad mi je stomak buknuo, mogla sam da dobije sepsu", ispričala je Markovićeva.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.