VRUĆE: Kaća Grujić ljubi sladoled na plaži!

Izvor: Kurir, 19.Avg.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRUĆE: Kaća Grujić ljubi sladoled na plaži!

U crvenom bikiniju, Kaća je rešila svima da pokaže kako ume da liže sladoled

Pevačica Katarina Grujić voli da pokazuje svoje zgodno telo, pa je tako bilo i ovoga puta.

Pošto redovno na društvenim mrežama postavlja fotografije sa plaže, iz provoda i sa svojim dečkom sa Farme Borisom Stamenkovićem, pevačica je odlučila da zagolica maštu svojim fanovima.

U crvenom bikiniju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kaća je rešila svima da pokaže kako ume da liže sladoled. Da li je aludirala na nešto, ne znamo, ali fotografija je svakako provokativna. Šta vi mislite?

Podsetimo, zaljubljeni par, Boris i Kaća nedavno su se provodili na plaži Trsteno u Budvi, gde nisu krili svoje seksualne fantazije, pa su brojni kupači imali priliku da vide kako se ponašaju kada su sami između četiri zida.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PEVAČICA KIDALICA: Kaća pokazala čari lizanja! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2014

Budući da je letnja sezona uveliko u jeku, Kaća se razgolitila i pokazala guzu, grudi, stomak, noge.. ..Foto: Facebook/ Katarina Grujić..Pevačica Katarina Grujić voli da liže, pa to ti je! Malo-malo pa okusi neki sladoled i još se time pohvali na društvenim mrežama. Jasno nam je da je Kaća...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.