VLADA STRAJUHE OD BIVŠE: Planira život sa Tamarom ali je odmah i upozorava

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADA STRAJUHE OD BIVŠE: Planira život sa Tamarom ali je odmah i upozorava

Ana Marija Žujović je očigledno ostavila velike posledice na život voditelja i trenutnog učesnika rijalitija Farma.

Vlada Stanojević i Tamara Đurić danima ne priznaju da između njih ima emocija ali dok su ležali u krevetu i mazili se pravili su planove za budućnost.

Tamara je rekla da jedva čeka da izađu sa imanja i da po ceo dan provode zajedno. Predložila mu je i da se preseli kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nje kako bi živeli zajedno.

"Malo ja kod tebe, malo ti kod mene", odgovorio je Vlada ali se odmah ogradio kako ne bi prošao kao sa bivšom, Anom Marijom Žujović, zbog koje očigledno nosi traume.

"Nemoj posle da to shvatiš kao vanbračnu zajednicu, napraviš mi neki problem pa da naje*em", dodao je on ali Tamara je odmah shvatila o čemu je reč.

"Pa nisam ti ja ona tvoja", odgovorila mu je i dodala da su njih dvoje ipak samo drugari na šta se vlada samo slatko nasmejao i rekao:

"Tako, je li?"

Autor: EPK,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.