UZIVO FARMA IZBACIVANJE Tuca u studiju Cecin tata krenuo da bije Sasku

Izvor: medio.rs, 27.Jun.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZIVO FARMA IZBACIVANJE Tuca u studiju Cecin tata krenuo da bije Sasku

Počelo je odbrojavanje do finala rijalitija "Farma", a još troje takmičara večeras će izgubiti borbu za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Sinoć su imanje napustili Lepi Mića i Saška Karan koji su imali najmanje glasova publike. Gledaoci i večeras odlučuju ko će napustiti Lisović i biti izbačen pred samo finale.

Napetost pred završnicu "Farme" sve više raste, pa tako učesnici ne biraju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << način kojim se bore za ostanak u igri.

22:55 Gledateljka koja se uključila u studio telefonskim putem zamerila je Mići što psuje i vređa farmera a rekla je i kako bi rado uskočila u televizor da ga prebije.

"A jel mogu ja da dođem i da vas bacima sa terase", pitao je Mića, a onda je prešla na Radeta, Cecinog tatu.

"Vi se ponašate kao starleta", rekla je glediteljka sa čim se složila Saška. Izrevoltiran, Cecin tata je počeo da viče.

"Jeste ja sam starleta, ja je.em Sašku Karan", vikao je on

"Idi kre.i svoju ćerku", rekla je Saška nakon čega je Rade krenuo da bije pevačicu. Obezbeđenje je odmah skočilo da ih razdvoji, a Mića je sve vreme smirivao Sašku. Pevačica je navodila kako je Ceca sve vreme na imanju loše pričala o ocu koji sada želi da zaradi na ćerki.

21:46 Saška je konačno dobila reč a onda je izjavila kako je Miki Mećava do finala stigao zahvaljujući Jeleni Golubović. To se nije dopalo njegovoj ženi koja je takođe večeras u studiju.

"Možemo reći da je Jelena do finala došla zahvaljujući Mikiju. Ona je pričala kako je potrošena, oni su se možda uzajmano do finala", rekla je Milica, Mikjeva žena. Saška je dodala kako je Miki nju udario dok ona njega nije nikada.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUČA U STUDIJU Cecin tata nasrnuo na Sašku

Izvor: Blic, 27.Jun.2016

Napeti odnosi između učesnika sedme sezon rijalitija "Farma" ne jenjavaju ni nakon što farmeri izađu sa imanja, a poslednji u nizu incidenata desio se u studiju kada su se fizički obračunali Saška Karan i Rade Jovanović, Cecin otac...Naime, žestok verbalni okršaj između pevačice i Cecinog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.