URNEBESNO: Osveta krava! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Osveta krava! (VIDEO)

Ako vam nekada padne na pamet da laktom "ćušnete" životinju, pomislite na ovom dečaka i zaustavite se pre nego što bude kasno...

Foto: YouTube

Dok je jedan dečak davao intervju na američkoj farmi, ono što je privuklo pažnju javnosti i zbog čega je ovaj video postao pravi hit na internetu je zapravo drugi dečak iz pozadine!

On je video da kamere snimaju njegovog druga, pa se našao iza i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krenuo bahato da "lakta" dve krave iz posve nepoznatih razloga.

Sledeća stvar koja se dogodila je verovatno dovoljna za instant pokajanje ovog dečaka što se zamerio kravama, jer su ga zajedničkim snagama zarobile telima!

Batrgao se i zvao u pomoć, dok mu jedna žena na kraju nije prišla i "iščupala" ga iz zagrljala životinja.

Lice mu je bilo crveno od sramote, a plavokosi klinac koji je davao intervju nije ni shvatio šta mu se događa iza leđa...

Poruka: Ne zameraj se životinjama!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.