TUČA u studiju! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Jun.2016, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA u studiju! (FOTO, VIDEO)

Roditelji pevačice sa Farme nasrnuli na Sašku Karan!

Otac i majka Cece Jovanović napali su pevačicu u studiju televizije Pink! Saška je na imanju, ali i van njega, nazivala Cecu "kamenjarkom", a u program se uključila žena koja je Radetu Jovanoviću rekla da se ponaša kao starleta.

"Jeste, ja sam starleta, ka*aću sve, evo i Sašku Karan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dođite", ustao je Rade, a Saška mu uputila prenizak udarac - "možeš svoju ćerku da ka*aš".

Cecina mama se zaletela na Sašku, a onda i tata... Ostali farmeri, rodbina i prijatelji, skočili su da ih razdvoje, a odmah je uletelo i obezbeđenje. Pogledajte!

Tuca u Pinkovom studijuby grayepisode

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobili se Cecini roditelji i Saška

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2016

Atmosfera iz Lisovića premestila se u studio u Šimanovcima, a glavni akteri obračuna u studiju bili su Saška Karan i otac Cece Jovanović, Rade...U toku telefonskog uključenja gledateljka je "oplela" po Lepom Mići, a potom se obratila Radetu, kog je nazvala starletom...Kako je već u toku emisije...

Nastavak na Vesti-online.com...

SAŠKI KARAN PRETE SMRĆU: Cecinom ocu je mesto u zatvoru, manijaci mi govore da će me rasporiti! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016

Nakon sinoćnog incidenta u studiju "Pinka" kada su roditelji Cece Jovanović fizički napali Sašku Karan, oglasila se i pevačica koja kaže da je šokirana onim što se događalo kao i da je cele noći dobijala pretnje smrću...- Ono je bilo strašno, da nije bilo obezbeđenja ne znam šta bi se dogodilo....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.