Svi skandali Kristijana Golubovića u Farmi

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi skandali Kristijana Golubovića u "Farmi"

Iako je Kristijan Golubović mnogima favorit za osvajanje nagrade u šestoj sezoni popularnog rijalitija, njegovo ponašanje nije za primer ostalima, posebno ne mladim naraštajima. Iako od početka Farme šokira svojim ponašanjem i izjavama, produkcija ga iz nekog razloga još drži na imanju u Lisoviću.

Jedna od najšokantnijih scena desila se kada je Golubović sa Stanijom završio u hotelskoj sobi. Njih dvoje su zajedno proveli noć, a on je za tu priliku tražio kondome >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da se kamere ugase. Ipak, gledaoci su imali priliku da vide šta se između njih dešavalo, ali je umesto seksa palo učenje borilačkih veština. Doduše, nije da gledaoci nisu uživali u starletinoj goloj zadnjici, budući da je u tangama jahala kriminalca, koji joj je pokazivao kako da se odbrani od napadača. Iako ga kod kuće čekaju supruga Ivana, koju s vremena na vreme pominje, kao i ćerkica Vera koju je nedavno dobio, Kristijan kao da je za jednu noć to zaboravio.

Kristijan je svoju snagu demonstrirao i kada je zajedno sa Jelenom, Acom, Vladom i Milošem poželeo da prevari ostale farmere. Tada je prvo nasrnuo na Jelenu uz tonu psovki i uvreda, a potom je vukao za kosu i šutirao. Aca, Vlada i Miloš su dobili šamare, ali se na kraju ispostavilo da se radilo samo o neslanoj šali.

Tokom boravka u Farmi Kristijan je izneo je niz šokantnih tvrdnji, pa i onu da je lidera radikala Vojislava Šešelja držao na nišanu, da je učestvovao u glasanju za ubistvo Aleksandra Kneževića Kneleta, da je ljudima „mrvio kosti“... Zbog toga ga je policija nedavno sa Farme odvela na saslušanje, ali im je on rekao da su sve to bile samo "šale za podizanje gledanosti".

Poslednji u nizu incidenata, a možda i najozbiljniji, dogodio se nakon ulaska Tijane Đuričić na imanje u Lisoviću. To se Goluboviću ni najmanje nije dopalo, a svađa je Kulminirala kada ju je fizički napao. U haosu koji je nastao nastradala je Jelena Krunić, koja je završila sa povredom glave.

Ni nakon ovoga, Kristijan nije izbačen sa Farme, a većina ostalih farmera stala je u njegovu odbranu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.