Stara ljubav zaborava nema! Tamara tvrdi: Makarona me moli da se pomirimo!

Izvor: Svet, 07.Feb.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara ljubav zaborava nema! Tamara tvrdi: Makarona me moli da se pomirimo!

Klaberka Tamara Đurić nedavno je raskinula sa pevačem Aleksandrom Živanovićem, a vezu su započeli u rijalitiju “Farma”.
Međutim, da stara ljubav zaborava nema, dokazao je njen prethodni izabranik Dejan Palić Makarona, koji moli Tamaru da se pomire, iako ga je tokom rijalitija prevarila. Makarona je nakon vesti da su Tamara i Aleksandar raskinuli rešio da je ponovo osvoji, piše alo.rs
Tamara i Makarona su bili u ozbiljnoj vezi, a romansa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << s Acom bila je kratkog veka, što je i sama shvatila kad su izašli iz rijalitija. Dejan je ispoštovao njenu odluku i držao se po strani dok je bila s Acom, ali je rešio da ponovo pokuša da je osvoji kada je čuo da su raskinuli“, rekao je izvor blizak klaberki.
On joj poklanja pažnju kakvu nikada nije mogla da dobije od Ace, posebno sada, kada želi da se pomire. Tamara se još nećka, ali je izvesno da će popustiti”, završava izvor.
Tamara je objasnila šta se kuva u toj ljubavnoj kuhinji:
Da, Makarona me moli da se pomirimo. Videćemo šta će biti“, uz osmeh je rekla Đurićeva.
Podsećamo, Tamara je u “Farmu 6” ušla kao zauzeta devojka, jer je bila u višegodišnjoj vezi sa biznismenom Dejanom Palićem Makaronom, u čijoj firmi i radi. Međutim, Đurićeva je rešila da ga ostavi tokom boravka u rijalitiju da bi se upustila u romansu sa Aleksandrom Živanovićem, te je Makarona preko noći postao njen prijatelj. Ipak, situacija se sada menja u Makaroninu korist.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Stara ljubav zaborava nema! Tamara tvrdi: Makarona me moli da se pomirimo!

Izvor: Scandal.rs, 07.Feb.2016

Klaberka Tamara Đurić nedavno je raskinula sa pevačem Aleksandrom Živanovićem, a vezu su započeli u rijalitiju “Farma”...Međutim, da stara ljubav zaborava nema, dokazao je njen prethodni izabranik Dejan Palić Makarona, koji moli Tamaru da se pomire, iako ga je tokom rijalitija prevarila....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.