Stanijina mama u suzama: Nisam bila za to da ponovo uđe na “Farmu”!

Izvor: Scandal.rs, 03.Sep.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanijina mama u suzama: Nisam bila za to da ponovo uđe na “Farmu”!

Stanija Dobrojević prihvatila je poziv da se ponovo pojavu u rijaliti šou Farma i okuša sreću po drugi put, budući da joj je prošli put zamalo izmakla pobeda.

Njena majka Slavica, koja joj je bila velika podrška tokom ranijeg učešća na Farmi, ovoga puta tuguje sa što joj je ćerka otišla na imanje u Lisoviće.

“Ni njen brat ni ja nikako nismo bili za to da Stanija ponovo uđe u Farmu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Najprije jer smo prošli put doživeli veliki stres zbog nepravde koja joj je naneta i zbog svega što se dešavalo na imanju. Gledam je svaki dan i plačem što je ušla iako se odlično drži”, rekla je mama Slavica, i dodala da se uopšte ne plaše “opasnih devojaka” ni Kristijana Golubovića, koji o Staniji nema baš dobro mišljenje.

“Ma ne boji se ona njih, samo ne voli da upada u konflikte. Kristijan Golubović i Stanija upoznali su se tek u karantinu. Pružila mu je ruku jer je ona čovek i nikada nije komentarisala kada je neko pljuje. Sigurna sam da on nije njen tip, uozbiljila se i sazrela, vidim da se lepo druže”, priča Stanijina mama za Puls.

Slavica je siguran da ni ovoga puta neće biti seksa pred kamerama.

“Neće ga biti sigurno. Ona dobro pliva u vodama šou-biznica, ali zna za granice. Sigurna sam da tako nešto ne bi učinila”, sigurna je Slavica.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.