Stanija umorna od svega: Posle “Farme” idem kod psihijatra!

Izvor: Svet, 29.Avg.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija umorna od svega: Posle “Farme” idem kod psihijatra!

Stanija Dobrojević u beloj haljini i sa vencem na glavi ušla je u četvrtak uveče u rijaliti “Farma“. Iako se već jednom takmičila u ovom rijalitiju, poznata starleta priznala je da nije spremna za još jedan rijaliti.
“Baš se loše osećam i čak sam dva sata pred ulazak išla da primim injekciju kako bih sve pregurala. Plašim se da će me ova “Farma“ psihički uništiti, jer znam da mi je posle prve trebalo dosta vremena da dođem sebi. Ali sada ću defintivno uzeti psihijatra kako bih uspela da ostanem normalna”, objasnila je Stanija za Alo! pre odlaska na imanje u Lisoviću.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Stanija umorna od svega: Posle “Farme” idem kod psihijatra!

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2015

Stanija Dobrojević u beloj haljini i sa vencem na glavi ušla je u četvrtak uveče u rijaliti “Farma“. Iako se već jednom takmičila u ovom rijalitiju, poznata starleta priznala je da nije spremna za još jedan rijaliti...“Baš se loše osećam i čak sam dva sata pred ulazak išla da primim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.