Stanija se pridružila Kristijanu i Tijani: Starlete kažnjena direktnom nominacijom, odbila da izvrši kaznu

Izvor: Svet, 10.Okt.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija se pridružila Kristijanu i Tijani: Starlete kažnjena direktnom nominacijom, odbila da izvrši kaznu

Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović i Tijana Đuričić, direktno su nominovani u rijalitiju “Farma 6” za izbacivanje, zbog kršenja glavnih pravila imanja koje je zadruga propisala.
Naime, Kristijan i Tijana juče su se tokom dana sukobili na “Farmi”, te umalo nije došlo i do fizičkog obračuna, nakon čega su oboje završili u izolaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i samim tim sebe stavili u ovu nezgodnu situaciju.
Rano jutros, Zadruga je poslala pismo učesnicima, u kome je Stanija odbila da izvrši svoju kaznu krečenja. Odbijanje Zadruge, strogo je kažnjivo, te je zbog toga i Dobrojevićeva kažnjena direktnom nominacijom.
Ko će se pored troje direktno nominovanih naći u Areni u ponedeljak, saznaćemo večeras kada će ukućani birati između ovonedeljnih sluga, Maje i Miloša, dok će jednog ko je najmanje intresantan izabrati publika.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanija se pridružila Kristijanu i Tijani: Starleta kažnjena direktnom nominacijom, odbila da izvrši kaznu

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2015

Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović i Tijana Đuričić, direktno su nominovani u rijalitiju “Farma 6” za izbacivanje, zbog kršenja glavnih pravila imanja koje je zadruga propisala...Naime, Kristijan i Tijana juče su se tokom dana sukobili na “Farmi”, te umalo nije došlo i do fizičkog...

Nastavak na Scandal.rs...

NAGRABUSILA Stanija kaznjena direktnom nominacijom evo i zbog cega

Izvor: medio.rs, 10.Okt.2015

Stanija je odbila da izvrši zadatak koji joj je postavila zadruga, i zbog toga je dobila kaznu..Zadruga je pokazala da sa njom nema šale, i kada je jutros na “Farmi” odbila da izvrši zadatak,Stanija je po kratkom postupku kažnjena direktnom nominacijom...Inače, starleta je demonstrativno...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.