Izvor: Scandal.rs, 25.Avg.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija priznala zašto krije dečka: Najviše bih volela da objavim fotografije naših lepih trenutaka, ali…

Jedna od najkontroverznijih učesnica “Farme” otkrila je kako se snalazi u svetu muzike, da li je pogađaju negativni komentari, ali i da li je htela da zaseni srpske olimpijce.

Pobednica šeste sezone Farme, Stanija Dobrojević, do pre nekoliko dana boravila je u Americi, gde se odmarala kako bi napunila baterije za mnogobrojne obaveze koje je očekuju ove jeseni. Stanija počinje sa nastupima, a ekskluzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za Pink.rs otkriva kako je iskoristila slobodno vreme na drugom kontinentu.

“Rekli su mi da imam četiri slobodne nedelje do prvog nastupa. Razmišljala sam gde da idem, bila sam zaista istrošena i znala sam da mi je potreban odmor, pa sam odlučila da odem u Ameriku – moj teren, tamo mi je dečko, imam svoj auto, šoping centar, a tu mi je i okean, tako da sam spojila lepo i korisno. Bolje mi je to, nego da sam otišla u Budvu, to nije odmor, zbog paparaca”, u dahu govori Stanija i otkriva kada će medijima, konačno, predstaviti svog emotivnog partnera.

“Kada se budem udala. Najviše bih volela da šerujem fotografije sa dečkom, te neke lepe trenutke, ali mediji su mi uništili dve veze. Nekom drugom možda to ide ok, a ja kada to pustim u javnost, moja veza propadne”, požalila se Stanija koja je otkrila da ima želju da svoju ljubav kruniše brakom.

“Planiram svadbu, naravno, ali ne sigurno ove godine”, otkriva Dobrojevićeva.

O njenom prvom singlu Glavni akteri priča se još uvek, a starleta i odnedavno pevačica otkriva kako se snalazi u muzičkim vodama.

“Da nije tima koji stoji iza mene, ja ne bih zakoračila u muzički svet. Međutim, kada vidim koliko se oni trude, onda idem i ja na časove pevanja, igranja, a moj PR rekao mi je da je mnogo lakše bilo dok sam bila samo starleta. Veliki je to pritisak. Ovo mi je izazov, nešto je novo, ali mislim da me nisu prihvatili kao pevačicu. Poradićemo na tome”, samouverena je Dobrojevićeva.

Njene vokalne sposobnosti već duže vreme glavna su tema muzičkih znalaca, ali i onih koji to nisu. Ipak, Stanija se ne obazire na komentare, već radi na sebi.

“Ne pratim komentare već duže vreme, tako mi je lakše. Bavim se samo sobom, svojim životom i tako napredujem. Od tuđih mišljenja ne mogu da živim, a ja sam najkomentarisanija javna ličnost u Srbiji. Znali smo svi mi i očekivali da će moja pesma izazvati lavinu komentara. Srećna sam što me hvale velika muzička imena, rekli su mi da je to ok, poželeli su mi sreću. A onda ovi propali i polupoznati pevači nađu sebi za pravo da me komentarišu, a ne bi izašli u novinama da to ne rade”, kaže Stanija, ne želeći da odgovara na pojedinačne prozivke.

Milionski auditorijum jedva čega da sazna ko će se useliti na seosko imanje u Lisoviću zbog osme sezone Farme, a pobednica Farme 6 otkriva da ne bi prihvatila poziv za ponovno učešće.

“Ne, ne mogu više. Dala sam sebe maksimalno, pobeda na Farmi 6 bila je kruna svega toga, tu je kraj. Rijaliti nikada više. Jedino kada bih snimala svoj lični rijaliti – život u Srbiji, Americi, to mislim da bi bilo interesantno”, govori atraktivna brineta.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.