Snimila sam pornić za džabe

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Snimila sam pornić za džabe"

U rijalitiju "Farma" čija se sedma sezona tek završila, veliku pažnju su privlačile žurke četvrtkom, na kojima je igračica Gorana Goga Aleksić bila jedan od najzapaženijih likova.

Kako Goga kaže, njena mama je svakog četvrtka pila lekove za smirenje, ali ona ju je ipak podržavala tokom celog učešća u rijalitiju. Gorana se jedino zbog alkohola kaje, a sve ostalo je, prema njenim rečima, sastavni deo mladosti.

- Kajem se možda što sam s početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << malo više pila. Razmišlja sam non-stop kako će moja mama da reaguje na to. Možda samo zbog toga, inače ne kajem se ni zbog čega naravno. Mladost, ludost, sve je dozvoljeno, oštro, direktno, i to je to - rekla nam je Goga.

Na imanju u Lisoviću igračica je imala seks sa Filipom Đukić, a najveću pažnju je privukla scena kada ga je ona molila da ponovo imaju akciju, a on je odbio jer je u tom trenutku imala menstruaciju.

- Ne znam šta je njemu bilo tada u glavi, ali možda je i bolje što se tada ništa nije desilo jer smo oboje bili u čaši, tako da nikako nije ni valjalo da se to desi. Ali, dobro, bilo je zanimljivo, i ko zna šta će biti tek - kaže Goga koja još gaji simatije prema Filipu.

Na pitanje za koliko novca bi snimala porno-film ona je, baš kao što smo navikli, bila duhovita i pri ovom odgovoru.

- Ni za milion, ali vidiš da mi se desilo to što sam najmanje očekivala. Čak sam ja kao i prekrila kameru, ali eto snimila sam ga za džabe. Kao ne bih ni za milion evra, a sada ga imam džabe - rekla je Goga kroz smeh, misleći na scene seksa na "Farmi" koje je pokušala da sakrije, ali joj nije pošlo za rukom.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.