Sećate se Sanje Radinović? Bila je misica, učesnica Farme i navodna ljubavnica Duška Tošića!

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se Sanje Radinović? Bila je misica, učesnica "Farme" i navodna ljubavnica Duška Tošića!

Sanju Radinović televizijska publika upoznala je kao voditeljku i učesnicu „Farme“, a poznata je i po navodnoj aferi sa poznatim oženjenim fudbalerom.

Sanja je rođena 1989 u mestu Belegiš, a još odmalena je počela da se bavi manekenstvom. Vila je mis Vojvodine, i naša predstavnica na izboru za mis univerzuma 2008. godine na Filipinima.

Učestvovala je u trećoj sezoni rijalitija Farma, sa Evom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ras, Katarinom Živković, Ekremom Jevrićem, Zlatom petrović...

Pre šest godina našla se u centru pažnje javnosti zbog glasina da je imala aferu sa fudbalerom Duškom Tošićem, suprugom pevačice Jelene Karleuše.

Sanja se u međuvremenu prilično promenila, tako da ju je malo ko prepoznao kada se u društvu Mime Karadžića pojavila na premijeri njegovog filma "Biser Bojane" - slike pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.