SEKUNDE DELILE OD TRAGEDIJE: Saška Karan ispričala sve o napadu Gagija sekirom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKUNDE DELILE OD TRAGEDIJE: Saška Karan ispričala sve o napadu Gagija sekirom! (VIDEO)

Pevačica Saška Karan, koja je, prilikom vanrednog izbacivanja, napustila "Farmu", ispričala je, po izlasku sa imanja, sve detalje dramatične situacije, kada je Gagi Đogani na nju krenuo sekirom.

- To je bilo jako strašno. Kad neko krene na vas sekirom, možete zamisliti kako to izgleda. To više nije polivanje ni vodom, ni sokom, ni mlekom, ni brašnom, nego je to u pitanju sekira. Možete izgubiti glavu - uzmenirano je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pričala Saška.

Ona je dodala:

- Ja bih se samo još jednom zahvalila obezbeđenju, koje je reagovalo u sekundi. Sekunde su bile u pitanju da ne dođe do tragedije. 

Foto: TV Pink

- Kada je došao na vrata i lupao sekirom, nisam imala pojma da je to on. Prošli su sati, situacija se smirila. Ja sam prolazila pored WC-a gde je on pušio i nije reagovao. Ništa mi nije rekao - nastavila je Karanova.

Printskrin: TV Pink

- Sreća da ja nisam otvorila dok je on lupao, inače bi me pogodio u glavu. Meni je tek kasnije prošlo kroz glavu kako to izgleda mojima napolju - ispričala je još folkerka.

Pogledajte snimak:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

"Sekunde su delile od toga da me Gagi ubije sekirom"

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2016

Pevačica Saška Karan, koja je, prilikom vanrednog izbacivanja, napustila "Farmu", ispričala je, po izlasku sa imanja, sve detalje dramatične situacije, kada je Gagi Đogani na nju krenuo sekirom...- To je bilo jako strašno. Kad neko krene na vas sekirom, možete zamisliti kako to izgleda. To više...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.