Rade se odao nakon Kristijanovog izbacivanja: Stanija sledeća leti sa Farme! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade se odao nakon Kristijanovog izbacivanja: Stanija sledeća leti sa Farme! VIDEO

Nakon što je Kristijan Golubović noćas izbačen iz rijalitija Farma 6, zbog fizičkog napada na Radeta, maneken je izjavio nešto što je publiku nateralo da pomisli da je napad isceniran.

Naime, kada se vratio sa kapije, gde je ispričao kako je došlo do incidenta, Rade je u sobi rekao, kako ne želi da kuka i da je rekao tamo gde je trebalo sve šta je imao, a da će sledeća Farmu napustiti Stanija Dobrojević: "Sledeća je Stanija", rekao je Rade dok mu je Tamara govorila da ućuti: "Ajde, dosta", dodala je.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) PRODUKCIJA LAŽE NAROD: Rade otkrio da je sve namešteno, Stanija sledaća napušta rijaliti!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015

Nakon što je Kristijan Golubović sinoć izbačen iz rijalitija Farma, zbog fizičkog napada na Radeta Lazića, maneken je izjavio da zna ko sledeći napušta imanje...Budući da se produkcija služi svačim zarad gledanosti, pokrenule su se priče da je ceo napad isceniran...Naime, kada se Rade vratio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.