RODILA SE MOMČINA: Bivši učesnik Farme dobio sina - dao mu je BORBENO ime! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RODILA SE MOMČINA: Bivši učesnik Farme dobio sina - dao mu je BORBENO ime! (FOTO)

Čestitke!

Nekadašnji učesnik rijalitija "Farma", ali i muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", Nemanja Maksimović postao je tata! On je jutros dobio sina, a njegova supruga Ivanka se porodila oko 10 sati u Valjevu.

Srećnu vest pevač je podelio i sa pratiocima na Fejsbuku i tako pokazao koliko je srećan.

- Ljubavi moja, moj veliki borcu, hvala ti na ovom divnom poklonu koji si mi podarila... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja sam najsrećniji čovek na svetu!!! Rodio se mali Lav, živeo on tati 100 godina - napisao je Nemanja.

- Sve je super proteklo! I mama i beba su dobro, sad idem da ga vidim! Imao je četiri kilograma i 200 grama na rođenju, dug je 50 centimetara i dobio je desetku na rođenju! Ne mogu da opišem koliko sam ushićen i srećan - napisao je Nemanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.