Pucnjava na Zvezdari: Trojica momaka ispalila hice u repera (video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na Zvezdari: Trojica momaka ispalila hice u repera (video)

Sinoć je u beogradskom naselju Zvezdara došlo do oružanog sukoba u kojem je “deblji kraj” izvukao bivši učesnik sedme sezone rijalitija “Farma“!

Reč je o poznatom reperu Nemanji Miloševiću MCN-u, na čijem je nalogu na Instagramu osvanuo snimak u kojem se vide trojica momaka koji istovremeno pucaju u njega, dok on potpuno krvav upada u bazen.

Nemanja je, naime, ovom dramatičnom scenom rešio da oplemeni svoj novi spot za pesmu “Kralj podzemlja” >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koja će uskoro obradovati njegove fanove i ljubitelje repa.

Super smo se proveli sinoć, a vrh mi je bilo dok smo snimali ovu scenu”, kroz smeh je rekao Nemanja za pink.rs koji je otkrio da će u svom narednom video-snimku imati i specijalnu gošću.

Vesna Zmijanac će se pojaviti u mom novom spotu, zbog čega mi je baš drago. Glumiće moju majku, nastavljamo priču sa “Farme””, kazao je Nemanja koji je na seoskom imanju u Lisoviću sklopio veliko prijateljstvo sa muzičkom zvezdom koje i danas traje.

Ostaje da vidimo kako će se folk zvezda snaći u ovoj glumačkoj ulozi, a do tada imaćemo priliku da vidimo novi spot MCN-a sa Dušicom Grabović, čije je snimanje zakazano za sledeću nedelju.

#kraljpodzemlja #newvideo #soon #soon🔜 #n @davidljubenovic @cobi.v

A video posted by MC N Official_page (@nemanja_mc_n_official) on Oct 20, 2016 at 3:04am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.