Preporodila se: Jelena Golubović leči se kokosom i travama na Filipinima!

Izvor: Svet, 09.Feb.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preporodila se: Jelena Golubović leči se kokosom i travama na Filipinima!

Rediteljka Jelena Golubović je pred ulazak u “Farmu 7”, gde će se sa mamom Svetlanom boriti za glavnu nagradu, otputovala na Filipine kako bi izlečila glasne žice, sa kojima već godinama ima probleme.
Ona se trenutno nalazi na ostrvu Karamoan, na kojem je sniman rijaliti “Survivor”, gde pomoću kokosovog ulja i raznih trava leči grlo.
Jelena je sa bratanicama smeštena u kućicama na vrhu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << brda, a svakog jutra u cik zore ustaje i spušta se na plažu, koja je rezervisana samo za njih. Tu doručkuje uz izlazak sunca, nakon čega joj domoroci spremaju napitak od kokosovog ulja i mešavine različitih trava koje pije kako bi zalečila hematome u grlu. Već nakon nekoliko dana, bolje priča i nema bolove”, kaže izvor blizak Jeleni, koja danas napušta to ostrvo i vraća se na Manilu, gde će nastaviti sa terapijom biljem kako bi se u Srbiju vratila preporođena, piše alo.rs.
Drugo podneblje i sasvim drugačiji način života. Posle Tajlanda, Indije i Sri Lanke, sa Filipina ću poneti drugačije, ali podjednako nezaboravno iskustvo. Dani mi neverovatno brzo prolaze i volela bih da zaustavim vreme. Posetila sam lagunu u kojoj su se učesnici “Survivora” borili sa paklenom vrućinom i hranili bubama i insektima. Najviše vremena provodim na moru i na masaži kako bih sanirala posledice boravka u rijalitijima. Tačno je da pijem kokos za glasne žice i razne njihove napitke. Priroda je čista, čitam i slušam muziku. Družim se sa Belom i Paolinom. Nevinost njihovih dečjih srca i bistrina njihovih umova mi neverovatno prijaju. Mislim da je to veliki podstrek za moje ozdravljenje”, priznaje Jelena i dodaje:
Ovde je trenutno oblačno i samo da ne krene tajfun. Cunami bih sigurno preživela“, uz osmeh je rediteljka prenela deo atmosfere.
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Preporodila se: Jelena Golubović leči se kokosom i travama na Filipinima!

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016

Rediteljka Jelena Golubović je pred ulazak u “Farmu 7”, gde će se sa mamom Svetlanom boriti za glavnu nagradu, otputovala na Filipine kako bi izlečila glasne žice, sa kojima već godinama ima probleme...Ona se trenutno nalazi na ostrvu Karamoan, na kojem je sniman rijaliti “Survivor”, gde...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.