PROVOCIRA! Tamara ne može da obuzda bujne GRUDI, brad*vice ispale iz majce, sve na izvolte

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOCIRA! Tamara ne može da obuzda bujne GRUDI, brad*vice ispale iz majce, sve na izvolte

Najveće grudi domaće estrade hoće napolje.

Učesnica rijalitija "Farma 6" Tamara Đurić objavila je dve provokativne fotografije na kojima su u prvi plan izašle njene bujne njene grudi ali i bradavice koje su ispale iz majce.

Popularna IT devojka Tamara Đurić, očigledno se vratila na svoju staru formu pa, tako sve češće objavljuje seksi selfije na instagramu.

IZ PORODIČNOG ALBUMA! Anastasija objavila Cecinu sliku - ovakvu je SKORO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niste videli! (FOTO)

Đurićeva je objavila dve fotografije na kojima su u centru pažnje njene ogromne grudi, a Tamara nije ni primetila da su joj bradavice ispale.

DOK SVI PRIČAJU O SKANDALU SA ACOM LUKASOM: Ana Sević je uradila ovo i ostavila Srbiju u šoku

Namerno ili slučajno ne znamo ali za pripadnike jačeg pola i ljubitelje Tamarinog lika i dela ovo je sigurno bila prava gozba.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRST NA BUTINI! Tijana Ajfon se slikala potpuno GOLA, a jedan DETALJ na dojci baš upada u oči(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017

Istetovirana žestoko...Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jedna je od najpoznatijih starleta. A njima (starletama) je važno da budu u centru pažnje, pa često probegavaju golotinji...Pogledajte OVDE kako Tijana Ajfon odgovara na pitanja iz opšte kulture...Tijana je sinoć na Instagramu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.