POTVRĐENO: Romana ulazi na Farmu!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2013, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Romana ulazi na Farmu!

Nakon što se oprobala u „Prvom kuvaru Srbije“, Romana Panić će od 1. septembra svoje kulinarske sposobnosti demonstrirati i na imanju u Lisoviću, a degustiraće ih oni s kojima će deliti i dobro i zlo na Farmi.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, atraktivna Banjalučanka biće jedna od učesnica popularnog rijalitija, a s njom će se za nagradu od 50.000 evra punih 120 dana boriti i Igor Starović, nekadašnji frontmen grupe Divlji kesten, Jelena Jovanović, pevačica i glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u serijalu „Ćoše kod Đoše“, koja je pažnju javnosti najviše skrenula slikavši se gola za Plejboj. Na spisku su i Svetlana Koprivica, poznatija kao Mis Svetlana, kao i Vajs, koga se oni malo stariji sećaju kao dens igrača koji je 1991. godine bio na sceni s Bebi Dol na Pesmi Evrovizije u Rimu.U Lisoviću će biti i Nela Bijanić, Simonida Acović, Anastasija Buđić, Šeki Turković i mnogi drugi čija su imena pominjana u medijima. Ipak, uprkos tome što se uveliko spekulisalo da će doći, Mira Škorić neće biti deo ekipe, na razočaranje mnogih.Podsećanja radi, nakon „Farme 4“, koja je do sada bila najgledanija, čelnici Pinka odlučili su da ovom prevaziđu sami sebe, te će se finalna noć desiti tek 120. dana.Takođe, značajno je napomenuti da će učesnicima biti mnogo teže nego prethodnoj ekipi, jer ima mnogo više seoskih poslova, manje hrane u bašti i voćnjaku, a ni vremenski uslovi ne idu im baš na ruku. Iz produkcije kažu da će zadruga biti stroža, zadaci teži, ali da su odabrani takmičari maštoviti i puni ideja za igre i zadatke koje će međusobno zadavati, što znači da će borba za 50.000 evra biti surova i bespoštedna.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.