Otkrivamo najveće tajne farmera: Kriju momke i PORNIĆE!

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo najveće tajne farmera: Kriju momke i PORNIĆE!

Farma 6“ je tek počela a već padaju maske učesnika. Otkrivamo njihove najveće tajne.

Starlete i pevačice kriju porniće i momke, a pred kamerama pljuju jedna drugu na svakom koraku.

U tome prednjači osvedočena svađalica Maja Nikolić, koja je udarila na najveću konkurentkinju za osvajanje 50.000 evra - Staniju Dobrojević.

- Ti si za mene glupa kao Merilin Monro - rekla joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pevačica juče.

Nela Bijanić odlučila je da sve vreme promoviše bujne grudi budući da je prošli put u „Farmi“ bila smerna i ispala na samom početku.

Za razliku od nje, Tamara Đurić pokazuje međunožje. Šta li će joj reći dečko kojeg nijednom nije pomenula?!

Starleta sve vreme priča kako je u Americi čeka bogati biznismen, kojeg zove Zverka.

- Imam dečka koji se protivio mom ulasku, ostao je u Americi i sigurna sam da ga neću prevariti - rekla je Stanija o svom imaginarnom momku.

A odmah je bacila oko na oženjenog Kristijana.

- Ranije je volela tetovirane, opasne, nabildovane momke - kaže njena drugarica Tamara.

Kristijan Golubović živi u Kraljevu sa suprugom i šestomesečnom ćerkom, a u „Farmu“ je ušao zbog dobrog honorara, koji će iskoristiti da sagradi kuću u Beogradu.

Zbog bojazni da ga supruga Tina ne prevari dok je on na seoskom imanju, Zvezdan je po kući postavio kamere i zamolio rodbinu da paze na pevačicu!

Starletu dugogodišnji dečko obasipa skupim poklonima. Od njega je dobila BMW X6, „porše kareru“ i „rendž rover“, kao i posao sekretarice u jednoj firmi.

Go-go igračica snimila je video u kojem igra „domino damu koja robu naređuje da joj liže stopala“. Istetovirana starleta krije da je imala burnu vezu sa Vladom Matovićem, bivšim članom grupe „Elitni odredi“.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.