Odmah frka: Jelenin ulazak na “Farmu” isprovocirao Maju Nikolić (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Dec.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odmah frka: Jelenin ulazak na “Farmu” isprovocirao Maju Nikolić (video)

Odmah je počelo žestoko! Rediteljka Jelena Golubović ušla je sinoć u rijliti “Farma”, što je prilično iznenadilo ostale učesnike.

Voditelj Ognjen Amidžić je najavio da se “Golubović vraća na imanje”, ali kada su shvatili da je Jelena mnogi su ostali zatečeni. Prva joj je prišla Stanija Dobrojević da se pozdravi sa njom, a zatim i ostali učesnici.

Jelena je sela na čelu stola, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a pevačica Maja Nikolić je u startu krenula da pecka. Prvo je zanimalo kako je “polomila vrat”, zatim nije verovala da je boravila u bilo kakvoj izolaciji, da bi zatim rekla kako misli da je veliki manipulator.

Inače, Jelena je na imanje ušla sa tajnim zadatkom da se sprijatelji sa Lepim Mićom i iako se neće boriti za nagradu, učesnicima će pričati da je došla da pobedi.

Između ostalog, po ulasku Jelena je odgovorila:

“Ja volim igru”.

Pogledajte kako je izgledao njen ulazak na Farmu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.