OPUŠTALA SE PRE FARME: Nela u toplesu izazvala sudar!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPUŠTALA SE PRE FARME: Nela u toplesu izazvala sudar!

Učesnica „Farme“ se oslobodila gornjeg dela kupaćeg kostima i zaplivala, što je zbunilo jednog muškarca, pa je udario u njen dušek

Pevačica Nela Bijanić pametno je iskoristila letnje dane pred ulazak u rijaliti "Farma". Znajući šta je čeka u narednim mesecima, ona se opuštala na moru.

Brčkala se u talasima, baškarila na dušeku i pokazivala zgodno telo, koje i u 45. godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izgleda za medalju! Svim koleginicama koje drže dijete i pate zbog viška kilograma Bijanićeva je pokazala da se može biti seksi i kad malo kipi sa strane. Naravno, za sve to je potrebno i samopouzdanje, koje pevačica očigledno ima napretek, budući da je u jednom trenutku odlučila da se oslobodi gornjeg dela kupaćeg kostima i zapliva. Nela je u toplesu izazvala pometnju na obali, ali i u vodi, kada se zbunjeni turista na drugom dušeku, ne gledajući gde ide, već samo u Nelu, sudario sa pevačicom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.