Neverica: Neđo sa Manjače umro dan pre ulaska u “Farmu” (video)

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2015, 05:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverica: Neđo sa Manjače umro dan pre ulaska u “Farmu” (video)

Pevač Nedeljko Savanović, poznatiji kao Neđo sa Manjače, preminuo je juče, dan pre nego što je trebalo da uđe u rijaliti šou “Farma”.
Muzičar, poznat po izvođenju krajiške muzike, bio je najavljivan je kao jedan od učesnika šeste sezone rijalitija “Farma”, koja počinje da se emituje večeras na televiziji “Pink”.
Na društvenim mrežama poštovaoci njegovog rada se oglašaju povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << njegove smrti kako bi mu uputili poslednje pozdrave, među kojima i njegov prijatelj i kolega Boro Drljača.
Podsetimo, pevač je 2012. godine bio uhapšen u akciji u Bosni i Hercegovini sa još šestorice koji su bili osumnjičeni za pljačku benziskih pumpu i marketa.

 

#svet
The post Neverica: Neđo sa Manjače umro dan pre ulaska u “Farmu” (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.