Nema riajlitija, pa nema ni posla: Filip Đukić konkuriše za novog Branka Kockicu?! (video)

Izvor: Scandal.rs, 23.Jul.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema riajlitija, pa nema ni posla: Filip Đukić konkuriše za novog Branka Kockicu?! (video)

Maneken Filip Đukić koji se proslavio učešćem u sedmoj sezoni rijalitija “Farma” potrudio se svojim čestim seksualnim izletima na imanju, da ga svi upamtimo kao Kazanovu iz Lisovića.

Međutim, iako je po mnogima preterivao u svom raskalašnom ponašanju, Đukić je tokom učešća u rijalitiju pokazao i svoju bolju stranu, te je svoj boravak na Farmi iskoristio kako bi usrećio najmlađe.

Podsetimo, Filip je od strane Zadruge nagrađen slatkišima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sopstvenoj težini, ali on nije želeo da pregršt grickalica podeli sa svojim cimerima ili uzme samo za sebe, već ih je darovao Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Nakon što se “Farma” završila, Filip je nastavio da pokazuje ljubav prema deci, ali na nešto drugačiji način.

On je objavio video snimak gde peva pesmicu“Zakleo se bumbar”, koja je hit među decom već godinama unazad.

E, sad se postavlja pitanje, da li to Filip  ne zna šta bi radio jer se rijaliti završio, pa sebe preporučuje za novog Branka Kockicu?!

Zum zum zum zum zum zum hahahahahahahahahaha @adioluja 🐝🐝🐝🐝🐝🐝

A video posted by Filip Đukić – Jedini Profil (@filip_d_style) on Jul 23, 2016 at 8:02am PDT
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.