NIKAD NE BISTE POGODILI: Evo šta je devojka poklonila Lepomiru pred ulazak na Farmu

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD NE BISTE POGODILI: Evo šta je devojka poklonila Lepomiru pred ulazak na Farmu

Fitnes šampionka Milica Kalinić je zgodnog učesnika rijalitija iznenadila pre početka šoua

Učesnik rijalitija “Farma“, popularni policajac Lepomir Bakić, otkrio je šta mu je devojka Milica Kalinić poklonila pred njegov ulazak u šou.

Fitnes bikini šampionka ispratila je Lepomira u rijaliti, i tim povodom mu donela poklon. Naime, Milica je znala da Bakić voli da ide u Hram Svetog Save, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je otišla tamo i kupila mu narukvicu, sa kojom se on pohvalio.

Tom prilikom fitneš šampionka je pitala Lepomira da li će joj ostati veran na “Farmi”, međutim, on nije bio spreman da joj obeća tako nešto, jer kako on kaže, ko može da odbije dobru ribu ako mu se ponudi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.