NEPOZVAN GOST: Na Farmu upao manijak, policija morala da interveniše

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPOZVAN GOST: Na Farmu upao manijak, policija morala da interveniše

Nepoznati muškarac upao je pre neko veče na imanje u Lisovićima i tako šokirao farmere svojim dolaskom i ostavio ih u neverici. On je ušao na posed i fotografisao se ispred kuće u kojoj učesnici rijaliti programa borave. Produkcija je istog trena reagovala i pozvala policiju kako ne bi došlo do većih neprijatnosti.

Inače, ovo nije prvi put da neko pokuša da uđe na imanje dok traje „Farma“, ali retko kome to pođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za rukom. Pre neko veče, jedan nepoznati muškarac je autom došao do rampe i predstavio se kao osoba iz produkcije, ali sobzirom da se ni novi članovi iz produkcije nisu još upoznali, jer je u pitanju novi projekat, oni su ga pustili da uđe.

On se skoro dovezao do imanja, a onda izašao i počeo da se opušteno šeta. Bio je mrak i niko ga na prvu loptu nije primetio, a za to vreme on je fotografisao imanje. Vrhunac njegove zabave bio je kada je došao do trema kuće, zapalio cigaru i telefonom počeo da pravi selfije. Tu je bio kraj njegovoj igri, jer ga je spazio jedan od ukućana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.