NASILNIK IZBAČEN Kristijan diskvalifikovan sa Farme

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILNIK IZBAČEN Kristijan diskvalifikovan sa Farme

Nakon što je tokom jučerašnjeg dana nasrnuo na klaberku Tamaru Đurić i Jelenu Krunić, a potom fizički napao i Radeta Lazića, produkcija je donela odluku da diskvalifikuje Kristijana Golubovića.

Trenutak kada je Kristijan nasrnuo na Radeta Lazića

Međutim, tek kada je kriminalac nasrnuo na Radeta Lazića produkcija je rešila da ga kazni diskvalifikacijom.

Nešto pre jedan sat nakon ponoći, Zadruga je poslala pismo farmerima u kojem je saopštila da je kriminalac Kristijan Golubović izbačen iz daljeg takmičenja zbog nasilja.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) USPOMENA NA GOLUBOVIĆA: Zbog ove masnice Kristijan je izbačen sa Farme!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015

Kristijan Golubović diskvalifikovan je sa Farme jer je fizički nasrnuo na manekena Radeta Lazića...Maneken je posle napada napustio imanje, ali se ubrzo vratio i cimerima pokazao masnicu koju mu je napravio Golubović u naletu besa..."Mene je udario glavom. Vidiš koliko je to ovde. Budala je izbačena",...

Nastavak na Kurir...

Apelacioni sud vratio Kristijana na Farmu

Izvor: Njuz.net, 26.Nov.2015

BEOGRAD, 26. novembar 2015, (Njuz) – Apelacioni sud u Beogradu poništio je danas presudu kojom je Kristijan Golubović izbačen sa Farme i naložio njegovo hitno vraćanje u ovaj rijaliti program, saznaje Njuz.. Kako se navodi u presudi, ne postoje jasni dokazi da je Kristijan tokom jučerašnjeg...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.