Loša sezona: Pevačica u ozbiljnim finansijskim problemima?

Izvor: Svet, 01.Sep.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša sezona: Pevačica u ozbiljnim finansijskim problemima?

Pevačici Romani Panić ne cvetaju ruže. Nakon što je raskinula vezu sa fudalerom Zoranom Šupinom, pop pevačica ima i finansijski problem.
Naime, Panićeva se nadala da će po izlasku sa Farme imati mnogo ponuda za posao, ali se to nije obistinilo. Tokom leta imala je svega nekoliko nastupa.
“Ovo definitivno nije Romanina godina. Prvo je imala buran raskid sa Zoranom, a zatim se uputila u Crnu Goru, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je provela dva meseca, nadajući se da će imati malo više posla na primorju, ali se to nije dogodilo. Za skoro 60 dana, koliko je bila u susednoj državi, ne može se pohvaliti ni sa deset tezgi. Prihvatila je svaki aranžman, nije odbijala nijedan nastup”, rekao je izvor blizak Panićevoj i dodao da jedva sastavlja kraj s krajem.
“Romana živi kao podstanar, dok plati stan, račune, natoči gorivo, kupi hranu, njoj faktički ne ostaje ništa. Od kada se vratila iz Crne Gore nije imala nijednu tezgu, tako da joj je sada gusto sa finansijama i pazi gde troši svaki dinar”, tvrdi izvor.
Izvor: Alo
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.