Lepomir POLUDEO moli da izadje sa Farme a Kristijan ga zestoko poklopio

Izvor: medio.rs, 04.Sep.2015, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepomir POLUDEO moli da izadje sa Farme a Kristijan ga zestoko poklopio

- Ovo je skup ludaka, prostitutki i robijaša! - besneo je policajac

Lepomir Bakić više ne želi da ostane u rijalitiju “Farma 6” ni dana, pa je posle svađe sa Kristijanom Golubovićem i ostalim farmerima molio produkciju i gledaoce da ga izbace.

Lepomir i Kristijan su se i ranije svađali, a sada su se sporečkali oko treniranja. Policajac je sve vreme pričao kako je došao u rijaliti da promoviše >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sport, a ne da pozira, dok je Golubović imao drugačije mišljenje.

– Ovo nije Majami Bič, ovo je “Farma“. Dovedite nam nekog bauštelca, a ne bodibildere sa sisama da poziraju… Toga imam u teretani  – rekao je Kristijan.

Printskrin: TV Pink

– Ti radiš svoju vratu treninga, ja svoju. Ja sam bodibilder, sportista, došao sam da predstavim sport, a ne da budem sa polusvetom ovde. Ako treba, izaći ću sa “Farme”! – vikao je Lepomir, a onda dodao ono što je uvredilo ostale:

– Ovo je skup ludaka, prostitutki i robijaša! Mene “Farma” ne zanima! Ja ne pripadam ovde, čast izuzecima!

– Ajde, sad plači! – provocirao ga je Kristijan.

Printskrin: TV Pink

Lepomir je još rekao da ga ne zanima licemerje i da već šest godina nema TV u kući.

– Molim vas da me izbace što pre, Srbijo, izbacite me!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.