Kristijan zapretio Lepomiru: Ne možemo da se bijemo, samo mogu da te bijem!

Izvor: Svet, 02.Sep.2015, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan zapretio Lepomiru: Ne možemo da se bijemo, samo mogu da te bijem!

Krisitijan Golubović postao je sudija, ali samo nakratko na imanju u Lisović. Naime, u igri Suđenje Stanija je tužila Tamaru Đurić jer je lažirala titulu mis Farme, a u tom suđenju sudija je bio Kristijan Golubović.
Veoma uskusno je vodio ovo suđenje sa svim činjenicama je baratao i vodio suđenje, čak je i čekić polomio.
“Tužiću Strazburgu zadrugu što je napravila zaveru i proglasio Maju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nikolić mis Farme, rekao je Kiki. Toliko se uživeo da je čak izbacio Maju Nikolić iz sudnice, jer on ima pravo na to.
“Izlazi iz sudnice, ja to imam pravo”, viknuo je Glolubović, pošto ga je Maja nazvala kriminalcom i da je Lepomir autoritet i policajac i da je on sprečio zaveru tokom izbora mis Farme.
“Vi za mene niste nikakav autoritet. Ja vas ovde poštujem kao normalne ljude, ali morate malo realno da gledate na život. Ne želim da pričeš da me možeš biti napolju, a ti ne možeš ni ovde ni napolju da se biješ, samo mogu da te bijem”, izgubio je živce Kiki jer je Maja rekla da je Lepomir autoritet da zaustavi zaveru protiv Maje.
“Tu su propao policajac, a ja sam bivši kriminalac”, objasnio je Kristijan.
“Vidiš da je nenormalan, ubiće nas ovde. Nemoj da se više svađaš s njim, ako se pobijete, ne mogu da te branim”, savetovala je Maja Lepomiru.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijan zapretio Lepomiru: Ne možemo da se bijemo, samo mogu da te bijem!

Izvor: Scandal.rs, 02.Sep.2015

Krisitijan Golubović postao je sudija, ali samo nakratko na imanju u Lisović. Naime, u igri Suđenje Stanija je tužila Tamaru Đurić jer je lažirala titulu mis Farme, a u tom suđenju sudija je bio Kristijan Golubović...Veoma uskusno je vodio ovo suđenje sa svim činjenicama je baratao i vodio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.