Kristijan se napio prvi put u životu: Dočekao jutro sa balerinom u toaletu

Izvor: Svet, 09.Okt.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan se napio prvi put u životu: Dočekao jutro sa balerinom u toaletu

Žurka na Farmi je za mnoge učesnike bila povod da probaju nešto prvi put u životu, pa se tako Kristijan Golubović napio, tvrdeći da mu se nikad ranije to nije desilo.
O tome šta je radio Jasmina Medenica je ispričala Staniji Dobrojević. Naime, Kristijan i Jelena Milošević proveli su u toaletu tri sata.
“Ona je bila pijana. Ja sam je pitala: Jelena, jesi nešto jela? Počela je da plače, a ja sam htela da zaštitim Kristijana da on ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << napravi nešto. Prvi put sam se napio, valjda neću nikoga da udarim, rekao je”, ispričala je Medenica.
“Zašto praviš od sebe budalu? Ostala si do zore budna zbog njega. Meni se povraća od Zoričinog klana i Kristijanovim žena”, odgovorila je Stanija.
“Samo sam htela da ga zaštitim. Samo sam branila prijatelja. Prvi put se napio. Oni mogu da misle šta hoće. Neću da obruka i ja sam htela da ga zaštitm. On je hteo da opere zube, a ona je htela da se okupa. On je bio upecan što je ona flertovala sa Milošem, a ja sam htela da ga zaštitim da ode da spava. Da nešto ne napravi da se ne piše po novinama”, nastavila je Medenica.
A Kristijan je o svom prvom pijanstvu ispričao farmerima:
“Prvi put sam se napio. Popio sam na početku žurke naiskap, a posle nisam mogao minut da udahnem vazduh.”
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.