Kristijan perverznjak: Evo gde najviše voli da gleda na “Farmi”

Izvor: Svet, 05.Okt.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan perverznjak: Evo gde najviše voli da gleda na “Farmi”

Ovonedeljni gazda imanja bio je Kristijan Golubović, koji je danas istakao da je očekivao da će farmeri više raditi, a priznao je i da mu je zasmetalo što su mnogi izmislil da je spavao sa Stanijom.
“Ovo je sve gledala moja žena koja se verovatno nervirala zbog svega. Zato sam ja i mislio da okrenem drugi list i prekinem sve sa balerinom jer njena šašavost dođe do maksimuma i ispadne budala. Onda dođe do ljubomore između nekih žena i nastanu i svađe i sve ostalo”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekao je najveći zavodnik na imanju.
Dok je gazda komentarisao svoju nedelju, Zorica ga je upitala gde to gleda dok im se obraća, a on je priznao šta mu odvlači pažnju.
“Pa u Stanijine s*se. Kada pričate sa Stanijom ne moguće je da joj ne gledate u s*se, kao i Tamari. Još uvek nisam provalio šta joj piše tamo”, rekao žestoki momak misleći na tetovažu koja se nalazi iznad klaberkinih grudi.

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.