“Konsiljere” iz SPS-a ulazi u “Farmu 6″?

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Konsiljere” iz SPS-a ulazi u “Farmu 6″?

Učesnik “Farme 6″ biće i Aleksandar Požgaj, pripadnik SPS-a, bivši direktor državnog preduzeća Luka Novi Sad i, kako je sam sebe nazvao na društvenim mrežama – konsiljere!
On je pre nešto više od mesec dana predao svoju biografiju i podatke produkciji “Farme” i njima se kao potencijalni učesnik učinio zanimljivim, piše Alo!
“Aleksandru je zasmetalo kako je predstvljen u medijima, voli da se šali, pogotovo na svoj račun, voli lepe devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i provod, a i vrlo je odgovoran kada se to očekuje od njega. Zato mu je sinula ideja da se uđe u ‘Farmu’, i tu se pokaže u pravom svetlu, pa da ljudi procene kakav je zaista. Pre mesec dana je išao na razgovor sa ljudima iz produkcije i jedva čeka da počne šou. On je vrlo zanimljiv i jedva čekam da ga vidim kako muze krave, hrani prasiće i obrađuje baštu. Najteže će mu pasti kupanje u buretu i spavanje u štali, ako bude sluga”, kaže “izvor blizak Aleksandru Požgaju”.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

“Konsiljere” iz SPS-a ulazi u “Farmu 6″?

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015

Učesnik “Farme 6″ biće i Aleksandar Požgaj, pripadnik SPS-a, bivši direktor državnog preduzeća Luka Novi Sad i, kako je sam sebe nazvao na društvenim mrežama – konsiljere!..On je pre nešto više od mesec dana predao svoju biografiju i podatke produkciji “Farme” i njima se kao potencijalni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.