Kako je Stanija izgledala bez tetoviranih obrva i silikona?

Izvor: Tracara.com, 29.Mar.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Stanija izgledala bez tetoviranih obrva i silikona?

Stanija danas izgleda ovako (foto: Instagram/stanijadobrojevic) Baš kao i mnoge starlete koje su se poslednjih godina pojavile u našoj zemlji, i izgled Stanije Dobrojević se drastično menjao. Nakon nekoliko intervenica koje je imala na sebi, pobednica Farme na društvenim mrežama ponosno pokazuje svoje atribute, najčešće pozirajući u vrlo oskudnoj odeći (ili češće bez nje). Danas je starleta ponosna vlasnica silikona u grudima, hijalurona u usnama (i možda još nekih korekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << koje uspešno krije), i naravno, poslednjeg trenda među mnogim devojkama u Srbiji, tetoviranih obrva, ali na početku karijere njen izgled bio je potpuno prirodan. Stanija pre operacija (foto: Instagram/stanijadobrojevic) Ovako je izgledala kada smo je upoznali u rijalitiju Survivor, a koliko se promenila, procenite sami.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nerviraju vas istetovirane obrve? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Mar.2017

Ako je to slučaj, samo da znate da taj trend nije nikakva novost.. Evo kad su žene počele da tetoviraju obrve i kako su se trendovi u tetoviranju menjali u poslednjih sto godina...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Mnogo, mnogo pre nego što je "japansko" tetoviranje obrva postalo češće nego "dobar...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.