Joj, šta joj rekao: Niko nikada nije uvredio Jelenu Golubović kao što je to uradio Lepi Mića

Izvor: Svet, 22.Apr.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joj, šta joj rekao: Niko nikada nije uvredio Jelenu Golubović kao što je to uradio Lepi Mića

Rediteljka Jelena Golubović već duže vreme ratuje sa Lepim Mićom, koji se trudi da na svaki način omalovaži i uvredi rediteljku. To je uspeo da uradi i tokom večerašnje Igre istine.
Pevač se najpre iznervirao jer je Jelena okolišala sa odgovorom na Žikino pitanje. Njega je interesovalo ko to na Farmi ne zna da peva, a pošto Golubovićeva nije želela odmah da imenuje netalentovane farmere, Lepi Mića se žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iznervirao.
“Sedi dole, kobiletino lažljiva! Ološu jedan! Krme debelo, g*vnaro jedna”, urlao je Mića na Jelenu, pa je svađa tek počela. Rediteljka ga je sve vreme provocirala, a on joj je uzvratio provokacijama, ali i ozbiljnim i uvredama.
Ti si budaletina jedna sa kojom se ja sprdam godinama. Neostvarena si, nemaš muža, prijatelja, dete. Živiš u babinom stanu. J*b’o te Čupo u b*lju, svrš*vao je po tebi! J*beš se s kim stigneš, j*beš se po štalama, k*njaš ispod prozora”, bez dlake na jeziku govorio je Mića, dok su se ostali farmeri smejali.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.