Jelenu Golubović dečko ostavio zbog maženja sa Mikijem na Farmi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenu Golubović dečko ostavio zbog maženja sa Mikijem na Farmi! VIDEO

Iako i dalje misli da će se udati za svog izabranika po izlasku iz rijalitija Farma 7, to se ipak neće dogoditi, jer je verenik Jelenu Golubović ostavio zbog njenog prisnog odnosa sa Mikijem.

Prema rečima izvora, dečko je Jelenu Golubović napustio jer mu je bilo mučno da gleda njeno maženje i pipkanjem sa Mikijem Mećavom na Farmi: "Pre neki dan je došao tužan i pretužan u Jelenin stan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Vratio je baka Caki Jelenin mobilni uz obrazloženje da neće ništa više da ima s njom jer jednostavno ne može da pređe preko toga što seona non stop mazi i masira sa Miki Mećavom.  Objasnio joj je da je to za njega najveće poniženje koje je doživeo", rekao je izvor za Kurir. Kako će rediteljka reagovati na ovo, saznaćemo kada napusti imanje.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.