Jelena Golubović u vezi sa biznismenom? Evo gde su prvi put vodili ljubav!

Izvor: Svet, 02.Dec.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović u vezi sa biznismenom? Evo gde su prvi put vodili ljubav!

Pobednica sedme sezone “Farme Jelena Golubović pre oko dva meseca raskinula je emotivnu vezu sa profesorom Dautom Dašom Kalačem, a ubrzo nakon toga, odlučila je da obnovi jednu staru ljubavnu romansu od pre 20 godina.
Kako kaže, on je njena prva ljubav, a u pitanju je biznismen sa Kipra.
“Ne bih još da otkrivam njegovo ime, ali on je jedan od najuspešnijih privrednika na Kipru. Upoznala sam ga pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oko 20 godina na letovanju sa ocem, međutim tada sam bila veoma mlada i nisam želela ništa ozbiljno. U to vreme ja sam bila student i želela sam najpre da završim školovanje, međutim kasnije su nam se putevi razišli. On je bio tamo, a ja u Kijevu. Pre oko mesec dana smo stupili u kontakt i rešili da se ponovo vidimo i obnovimo staru vezu. Od tada se čujemo svaki dan, a ja sam već kupila kartu i za desetak dana putujem kod njega na Kipar. Zajedno ćemo provesti praznike i tome se baš radujem“, rekla je Jelena za pink.rs.
Golubovićeva se prisetila prošlosti, te je otkrila i intimne detalje veze sa biznismenom koji je osvojio njeno srce.
Sećam se svakog trenutka koji smo proveli zajedno. Prvi put smo vodili ljubav na krovu jedne zgrade, a tu noć ću pamtiti celog života. Svakoj devojci bih poželela da to doživi i neizmerno sam srećna što ćemo se ponovo videti i nastaviti tamo gde smo stali pre 20 godina“, kaže rediteljka.

Happy vikend, Šampioni, uživajte i radujte se … učinite ga srećnim za sebe i ljude koje volite. Ljubav je jedini osećaj na svetu koji se uvećava kada se deli ❤❤❤ Sreća, sreća…radost!
A photo posted by Jelena Golubović (@jelenagolubovic_official) on Nov 26, 2016 at 2:56pm PST

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.